Povestea miresei din Beirut. Nunta a avut loc în timpul exploziei

Pe 4 august, o explozie masivă a avut loc în zona portuară Karantina a orașului Beirut, în condițiile în care se așteaptă verdictul în cazul uciderii fostului prim-ministru Rafik Hariri în 2005. Cel puțin 137 de persoane au decedat în urma exploziei și aproximativ 5000 au fost rănite, au membre fracturate și au fost acoperite de fragmente de cioburi sau sticlă, iar zeci de persoane sunt în continuare date dispărute. Atmosfera este în continuarea una ca după război și sunt căutați cu disperare vinovații. La explozie a lut parte și Israa Seblani, care în acea zi ar fi trebuit să se bucure de nunta sa.

Povestea miresei din Beirut. Nunta a avut loc în timpul exploziei

Israa Seblani, îmbrăcată în alb, se pregătea de cea mai frumoasă zi din viața ei. Era ziua nunții și mireasa, în vârstă de 29 de ani, plutea fericită pe străzile din Beirut. Avea o ședință video împreună cu soțul ei și nu se gândeau că ceva le-ar putea strica cea mai importantă zi pe care o avuseseră până atunci.

Cu toate acestea, lucrurile nu au decurs așa cum se așteptau și marele eveniment a fost marcat de o catastrofă națională. Chiar în acel moment, în portul din Beirut explodau 2700 de tone de azotat de sodiu care au provocat pierderi majore. Chiar în acel moment, în portul din Beirut, explodau 2700 de tone de azotat de sodiu.

Din fericire, deși explozia s-a resimțit pe o distanță de kilometri și a distrus tot, atât Isra, cât și soțul și echipa de fotografi au scăpat teferi. Tânăra de 29 de ani a povestit pentru presa internațională ce a simțit în acele momente. Ea și soțul ei s-au întors acolo unde au fost prinși de explozie, în fața hotelului unde urmau să petreacă noaptea nunții, hotel care e acum o ruină.

Mărturisirile mirilor

Aceasta a explicat că toată fericirea ei a fost spulberată de nemiloasa explozie. Aceasta s-a pregătit mult timp pentru marele eveniment și aștepta cu nerăbdare nunta ei. Tânăra a fost atât de șocată, în cât simțea că va muri după explozie.

 „Despre ce s-a întâmplat în timpul exploziei, nu am cuvinte să explic. Mă simțeam tristă. Vă spun sincer, zâmbetul pe care îl vedeți acum nu exista cu o zi înainte. Eram șocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, că o să mor. Soțul meu mi-a zis că trebuie să continuăm, că nu putem să ne oprim, că trebuie să continuăm.”, a mărturisit mireasa.

Mirele a declarat că sunt încă în stare de șoc și că sunetul și distrugerile provocate de explozie nu pot fi asemănate cu nimic altceva.

UTIMELE STIRI

28 Aug, 2020 Extern

Shinzo Abe, cel mai longeviv prim-ministru din istoria Japoniei, a demisionat

28 Aug, 2020 Extern

Europa, lovită de un nou val de coronavirus. Noi restricții au fost deja impuse în majoritatea țărilor

11 Aug, 2020 Extern

Divorțul anului! Tulburările de comportament le pun căsnicia în pericol

FLUX STIRI

25 Sep, 2020

Adevărul despre boala lui Aurelian Preda: “Era hrănit cu pastile în ultimii ani de viață!”

25 Sep, 2020

M-am însurat cu Sorina repede, iar după nuntă visam la o noapte de dragoste ca-n filme.

25 Sep, 2020

Oliviu Gherman a murit! Moment de reculegere în Senat

25 Sep, 2020

Maria Ciobanu și-a pierdut memoria după un AVC. Momente de coșmar pentru solistă

25 Sep, 2020

Florin Piersic, reacţie ironică după ce s-a spus că ar fi murit

25 Sep, 2020

„CU FINALIZARE”. ANDRA MĂRUȚĂ A RECUNOSCUT CU CÂȚI BĂRBAȚI A FĂCUT AMOR, DE FAPT. ÎȚI VEI SCHIMBA RADICAL PĂREREA DESPRE EA

25 Sep, 2020

Cristian Tudor Popescu: ”Oamenilor nu le mai este atât de teamă de moarte„

25 Sep, 2020

Oamenii care au grupa aceasta de sânge nu vin de pe Pământ. Cercetătorii au aflat asta

25 Sep, 2020

Maria Ghiorghiu, profeţie misterioasă! “Hai, Doamne! Vindecă…”

25 Sep, 2020

Tatăl Denisăi Răducu, devastat de durere la trei ani de la moartea artistei: ”Nu va dispărea niciodată din sufletul meu”

25 Sep, 2020

Ionuţ Şi Corina Au Murit Împreună. El Avea 33, Ea 30 De Ani. Erau O Familie Foarte Fericită! Fetiţa Lor De Nici 3 Ani Este În Stare Gravă Și Se Zbate Între Viață Și Moarte! Cumplit Ce S-A Intamplat Cu Ei

25 Sep, 2020

Un arhitect francez a murit în urma exploziilor din Beirut. Bărbatul filma haosul din capitala Libanului

25 Sep, 2020

În mijlocul slujbei, copilul s-a ridicat în tăcere, s-a dus la sicriul mamei sale și a lipit urechea de el

24 Sep, 2020

O celebră prezentatoare TV s-a sinucis! Vedeta în vârstă de 40 de ani și-a pus capăt zilelor după ce a fost implicată într-un scandal cu iubitul său

24 Sep, 2020

Tragic. A murit unul dintre cei mai importanți oameni de media din România. Avea 47 de ani și 5 copii

24 Sep, 2020

Cum să beţi APĂ pentru o SLĂBIRE spectaculoasă – un antrenor dezvăluie cum se pot pierde 9 kilograme în 3 săptămâni

24 Sep, 2020

Un bărbat le-a batjocorit pe fetele iubitei sale. Femeia a plecat la muncă în străinătate și și-a lăsat copilele în grija agresorului!

24 Sep, 2020

Credea că e un animal. L-a atins, dar s-a dezlănțuit COȘMARUL! Ce era, de fapt, acolo

24 Sep, 2020

O mamă de 64 de ani, prinsă în timp ce întreținea relații sexuale cu propriul fiu! Soția bărbatului a făcut descoperirea șocantă

24 Sep, 2020

Cumpănașu, dezvăluiri incredibile despre Alexandra: „Am văzut-o clar. Era pe un pod și zâmbea”